joi, 31 martie 2011

inca una :)

In urma unei pauze destul de lungi, m-am decis sa reincerc sa postez mai frecvent. Acum sper sa-mi si iasa, dar asta ramane de vazut :P


Imaginati-va urmatorul scenariu: Intr-o noapte calduroasa si linistita de vara te intorceai acasa obosit dupa o calatorie de afaceri de 2 saptamani in care nu dormisei decat cateva ore pe noapte. Sleit de puteri mergeai prin cartierul intunecat in care locuiai. Erai la 2 blocuri distanta de casa. Te gandeai numai la un singur lucru, sa ajungi acasa si, in sfarsit, sa te odihnesti. Apoi, se aude o masina care vine cu viteza de pe strada din dreapta ta. Astepti sa treaca personajul respectiv ca sa poti traversa. Dar acesta nu trece, opreste violent langa tine; din cauciucuri iesea fum. Te sperii, incerci sa fugi, dar oamenii care au iesit din masina deja au reusit sa te prinda. Ti se pune un sac pe cap ca sa nu poti vedea ce se intampla. Esti panicat la maxim. Viata ta a luat o intorsatura complet aiurea. Exista riscul sa mori. Iti tremura mainile. Transpiri. Simti ca te sufoci. Toata viata ta iti trece prin minte. Apoi simti ca te inteapa un ac un umarul stang si adormi instantaneu. Peste aproape o zi de inconstienta, te trezesti, iti dai seama ca te doare tot corpul, deschizi incet ochii si realizezi ca stai pe o oglinda. Ridici capul si vezi ca esti intr-o camera inconjurata complet de oglinzi. Podeaua, tavanul, peretii, totul era din oglinzi. Nu stiai cat timp iti vei petrece acolo, ce s-a intamplat, de cat timp esti aici, daca o sa te mai intorci vreodata acasa..  Tot ce puteai sa vezi era imaginea ta. Te ridici in picioare si incerci sa spargi una din oglinzile laterale. Dar iti dai seama ca nu ai nicio sansa deoarece sunt protejate de un plastic transparent, aproape invizibil si extrem de rezistent.Erai disperat, singura lumina, care dealtfel era destul de puternica, era asezata intr-un colt, si lumina se reflecta suparator in toate oglinzile si pe tine. Te puteai gandi numai la tine, sau la lumina. Aveai 2 variante. Te gandeai ca putea fi un test, un experiment care se face pe tine. Iti dadeai seama ca nu stie nimeni unde esti, viata ta depinde de decizia unor necunoscuti. Acum va ganditi voi ce ati face in continuare. Imagineaza-ti cum ar fi sa se intample pe bune. Si sa nu zici niciodata ca nu se poate intampla. V-am pupat.


P.S.: teiubescroxana:x

Un comentariu:

  1. Cred ca intr-un moment de cumpana,intr- perioada extrem de proasta a vietii,in care practic iti vine sa te duci dracu,o asemenea intamplare te poate salva.E plina de semnificatii "povestea " asta si probabil cu totii am avea nevoie uneori de o camera-oglinda.

    RăspundețiȘtergere