miercuri, 4 noiembrie 2009

TEORIE



Bai.. azi, fiind in ora de geografie, eram la o lectie imbecila despre straturile interioare ale pamantului.. adica nucleu manta si scoarta.. ok, pana aici stie toata lumea.. Si se chinuia profa sa explice pe acolo despre straturi.. ca nucleul e format din fier si roca topita cu o densitate de 12g/cm3 si mantaua din roca topita, aspect vascos cu o densitate mai mica, anume de 8g/cm3.. Asa, toate bune si frumoase, pana la un moment dat.. moment in care profa zice ceva gen: "Orice teorie este facuta pentru a fii contrazisa".. hmm, auzind acestea mi s-au pus in miscare rotitele mintii si mi-a venit o idee..:)).. Deci... daca in interiorul pamantului, tinand cont ca nu a fost niciodata nimeni acolo, si exista doar in explicatiile  SF ale lui Jules Verne, se pare ca acesta s-ar putea sa aibe perfecta dreptate. sustin teoria unei alte lumi, o lume interioara, necunoscuta inca.. deci.. sa ma fac inteles, cei care sustin teoria ca pamantul este format din cele 3 straturi principale mentionate anterior, adica majoritatea oamenilor, ceva gen 99,9(9)% din populatia globala afirma aceasta teorie.. Cei care o infirma probabil sunt considerati nebuni, adica si cazul meu. eu, care probabil fac parte din acel insignifiant 0,0000000001% infirm teoria, aducand una noua, care de asemenea nu poate fi dovedita. ok, am sa va prezint cateva motive pentru care infirm teoria curenta si apoi teoria mea..:)... Primul motiv este ca teoria nu este certa, nimeni nu a explorat interiorul pamantului, nu s-a forat nicio gaura pentru petrol sau mai stiu yo ce dracii mai adanca de 8,3 km in scoarta terestra, in concluzie nu stim ce se afla mai jos.. Al doilea motiv este acela ca majoritatea teoriilor care pareau reale inainte de a fi explorate s-au dovedit a fi false. Spre exemplu, oamenii credeau in vechime ca pamantul este plat.. A fost explorat si s-a dovedit ca defapt este o sfera imperfecta, bombata la ecuator si turtita la cei 2 poli.. Ok, alta nebunie dasta e ca oamenii credeau ca Pamantul se afla in centrul universului.. s-a explorat si bineinteles ca s-a dovedit FALS.. alta este ca oamenii credeau ca soarele se invarte in jurul Pamantului.. s-a explorat si s-a dovedit ca este FALS.. este complet invers.. ok, inarmat cu aceste motiva care stiu ca nu par deosebite, dar macar am niste motive, pot sa sustin minunata mea teorie, care este urmatoarea:
Lava[aia care erupe din vulcani] nu se afla in cel de-al 2-lea strat.. ea exista precum petrolul in bazine subterane, nu este o sfera de lava care inconjoara nucleul, asa cum cred oamenii normali.
Asa, nestiinde ce se afla la o adancime mai mare de 8,3 km sub scoarta terestra putem afirma cu tarie ca acolo poate exista foarte bine o alta civilizatie..[adica de ce nu ?? :| ].. ok, cam scurta teoria, probabil o sa o dezvolt pe viitor si o sa iau premiul Nobel pentru cea mai buna idee.. Dar faza e ca s-ar putea sa am dreptate fara sa vreau, deoarece chiar nu a fost explorata aceasta zona, si acolo, undeva sub noi, se afla ceva.. acel ceva poate fi ORICE.... Ma gandeam la o civilizatie mult mai avansata ca noi, care a aparut odata cu primele animale terestre , acum aproximativ 80 milioane de ani.. cand dinozaurii au fost ucisi de catre o forta misterioasa, probabil un asteroid, omuletii nostri au supravietuit, fiind undeva sub scoarta terestra.. Au avut timp sa isi dezvolte tehnologia si probabil ei apasa pe un buton si declanseaza cutremurele de care ne este atat de frica.. adica.. DE CE NU ?? n-ai cum sa ma contrazici, pt ca nu se stie ce se afla acolo.. ok, alta nebunie e ca nu se stie din ce specie de animal au evoluat oamenii.. dar nici nu e nevoie sa evolueze, trebuiau doar sa iasa de acolo, de undeva de sub noi..

Sper ca v-a placut.. Noapte buna !! =))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu